Аз съм с Дедра, мисля че дренажите са на същите места. Първо (най-вероятно имаш) имаш ли капака който седи пред филтъра? На него има улей, които отвеждат водата вдясно, към десния дренаж, който се намира в ъгъла между калник и гредата под предното стъкло(вляво и дясно съответно). Има един дренаж, който е точно посредата. Той служи за отводняване на водата която не е насочена към левият и десният дренаж. Иначе и при мен влизаше вода при обилен дъжд. Имаше доста боклуци под корите за чистачките и запушен централен дренаж. Там се наложи с дълга кука за плетене да го почистя-промуша.
Известие
Collapse
No announcement yet.
обезмирисяване на климатик
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Mupo Покажи съобщениеАз съм с Дедра, мисля че дренажите са на същите места. Първо (най-вероятно имаш) имаш ли капака който седи пред филтъра? На него има улей, които отвеждат водата вдясно, към десния дренаж, който се намира в ъгъла между калник и гредата под предното стъкло(вляво и дясно съответно). Има един дренаж, който е точно посредата. Той служи за отводняване на водата която не е насочена към левият и десният дренаж. Иначе и при мен влизаше вода при обилен дъжд. Имаше доста боклуци под корите за чистачките и запушен централен дренаж. Там се наложи с дълга кука за плетене да го почистя-промуша.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
За това как е паркирана има логика. Ако не е успяла да се оттече, при наклон е възможно водата да поеме друг път под силата на гравитацията. Така и става де ... Това което може да се направи е само почистване на дренажите ... другото божа работа
Comment
-
Хубаво се рекламираш (това тук уж се плащаше), ама да си беше направил сайта като хората... изобщо не се разбира къде по дяволите се намира сервиза който извършва озонирането.
Или очакваш клиентите да хукнат от Люлин в Дружба... от Обеля в Младост и т.н.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеХубаво се рекламираш (това тук уж се плащаше), ама да си беше направил сайта като хората... изобщо не се разбира къде по дяволите се намира сервиза който извършва озонирането.
Или очакваш клиентите да хукнат от Люлин в Дружба... от Обеля в Младост и т.н.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Колега, благодаря за забележката за адреса - има го, но трябва да се зачетеш. Мислех да туря една карта, ама ще стане по-голяма беля.
Щото то не е сервиз, а гараж и работя сам. Затова съм сложил телефон - да се обадиш, да уговорим час, щото може да дойдеш, а да ме няма, тъй като монтирам нечий акумулатор.
И за плащането си прав. Ама като им пиша на мейла, който са дали, гледай какво връща:
<info@clubalfaromeo.com>: user is over quota То не е лошо и те да го погледнат...
Comment
-
Погледни си страницата - Контакти
Не всички имат нужда от акумулатори точно в момента ... че да четат из промоциите.
Това все пак са 2 отделни услуги и промотирането не трябва да пречи на видимостта на услугите.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеЛесно ви е на вас, все пак сте си в София! А аз трябва да се вдигна сега от Варна да обикалям да му търся сервиза
Някой сега да не вземе да се засегне. Говоря общо и да вметна сервиза на ул."Панагюрище" 37 (пълни нещастници)
А и винаги тук можете да се разберете на ЛСAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеИ какво като сме в София? Повече сервизи? Да, ... ама и повече мошеници
Някой сега да не вземе да се засегне. Говоря общо и да вметна сервиза на ул."Панагюрище" 37 (пълни нещастници)
А и винаги тук можете да се разберете на ЛС. Нормално е да има повече мошеници, но все пак по-големия избор е за предпочитане. Пък и като се споделят впечатления по форумите некадърниците могат да се филтрират.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеИсках да вложа ирония, но явно не ми се е получило. Нормално е да има повече мошеници, но все пак по-големия избор е за предпочитане. Пък и като се споделят впечатления по форумите некадърниците могат да се филтрират.
А по темата - обезмирисването става с редовна смяна на филтрите, недопускането им да влиза вода при тях. Шпреето за почистване са пуска на вентилатора, върти се посоката на въздушния поток за да мине отвсякъде макар, че основното е изпарителя на фреона -> позиция за най-студен въздухAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
Comment